9. feb, 2017

Transformasjonens bølger

I dag er en stor dag, med potensielt store transformasjoner som løftes opp, og som menneskeheten nå er klar til å forløse - og som vil kunne utløse dype transformasjoner verden over. Jeg har blitt "hentet" inn i dype forløsninger på joden - igjen (ikke uavnlig). Grunne til at det står "potensielt" og "vil kunne", er fordi vi er skapt med fri vilje, der våre valg i oss selv og som masse, vil gi til kjenne valget.

Som bølger av en gammel "mørk" fortid på Jorden, som bølger mot land, og går ut igjen, bare mye videre og bredere enn da de "traff land" - nådde ytterpunktet i sin forstrekkelse, og går ut igjen i nye uttrykk - bredere og i annen drakt.

I hele Jorden eksistens har disse bølgene gått seg ut, i en duving "frem og tilbake", og nye har oppstått, og bevisstheten øker. 

I dag er det gammel historie som kommer til meg, som den gang oppsto som en bølge av en hendelse, "går mot land", og som nå kommer "ut fra land", i et annet uttrykk og annen kappe, bredere og videre, men også mer subtil.

Bølgene er nå kledt i annen drakt, men med samme tema. Det er akkurat samme bølgen, som nå strekker seg videre på hele vår jord, og som er klar til å sees og akseptere, slik at den kan transformeres.

Denne bølgens opprinnelse, begynte i fjern fortid, ved Atlantis, fikk på et tidspunkt ny drakt, i nyere tid som Holocaust og Auschwitz, og krigens dager - den nådde "land", https://snl.no/Auschwitz  og  https://snl.no/Holocaust , og gikk ut igjen i alt vi ser i dag.

Også i dag er de samme kreftene aktive i det som foregår nå og de neste årene. Her ligger alle former for manipulasjon i mange ulike uttrykk, som AMS/smart-metere, 5G, konstruerte "pandemier" og "pandemienes frelse" i form av mørke, manupilasjon og kynisme, makt, alt som ikke tjener liv og sunn helse, også giftige tanker som frykt osv, og osgå den glemte evnen til å lytte innover i oss selv, som tillit til det eneste sanne for sjelen i oss.

En annen bølge, er bølgen av bevegelse og bosettning, verden over, der alt blandes sammen, og vi får en ny og unik mulighet til å transformere som masse - en brikke i opplevelse av å være ett ene. Sammen som søster og bror, der en skade på en, er en skade på oss alle.

Vi som Sjel, en celle i Gud, ønsker ikke lenger et oss- og de-opplevelse, men ønsker å oppleve alt som Seg Selv - en enhet.

Alt som gjenntas, om enn i annen form, og løftes frem og opp, er der kun som en mulighet til å transformere. Tilbake til den vi er, på et dypere plan. Bortenfor illusjonene og forestillingen om adskillelse, i et "de og oss" - tilbake til ens eget dype, sammen som alt.

Den gang ved Atlantis, som nå, var det de "kloke"/makten som skapte en enorm splittelse gjennom "vi som vet, og de dumme" - "vi som har makt, og de vi regjerer" - oss og dem.

Paradokset er: Siden sanne bevisste mennesker har fått kontakt med sitt sanne Jeg, skapes det som skapes, mer kraftfult. Når mange av oss nå også vet at det ytre springer ut fra ens eget indre, og skapes der, utelukkende, så må vi nå tørre å kikke innover, og etterspørre hvem som ser det sette, og hvilket slør ser man det man ser igjennom... De bevisste får øye på mørket de selv transformerer. 


Når vi ser dette, så er vi bare halvveis til "mål", selve hensikten med at vi oppdager det vi oppdager. Det er bare et delmål. Fullførelsen ligger i å gjennkjenne Lyset i mørket, og oppdage at alt dette er ett ene, som spiller avgjørende roller i oppvåkningen. Vår egen oppvåkning. 


Alt som skjer, utfolder seg ene og alene for at vi alle ønsker å erindrer hvem vi Er - som Frie og Likeverdige Sjeler på denne Jord. 

Bli med i den altomfattende kjærligheten og aksepten, til alle de involverte, gjennom alle tider, så de som spiller roller som makt, kan få tillatelse til å ta av seg denne kappen de har ikledd seg, for å være verdens/våre triggere, kun for at vi ville våkne og erindre hvem vi Er.

Når undervisningen er forstått ine i oss, og benyttet helt ut, så opphører undervisningen. Dette er eneste misjon bak alt som skjer. Dess mer vi kan omfavne den vi Er som sjel, og møter våre frykter, det lille indre barnet, vår egen reaksjon i møtet med hva enn det er, dess mer fri vil vi sette oss selv og hverandre, tidligere liv og hendelser, så fullkommenhet atter kan komme til syne. Det som synes å foregå, er der kun for oss å finne dypere hjem i den vi er og vår egen indre kraft. Da vil vi også slutte å ta det som sant, det andre hevder som sant, men føle inne i oss hva som er riktig for oss selv, nettopp fordi vi har begynt å lytte til følelsene våre, og endelig møte våre følelser, lytte, anerkjenne og omfavne OSS SELV. Vi vil gå fra å bli veldig påvirket av hva andre mener, til å flytte helt hjem i oss selv, og oppdage det vidunderlige livet oss - sammen som ett. 

De som skal se det jeg her løfter opp i Lyset her, vil kjenne det de "skal", og transformasjonen forsterkes.

Uendelig takknemlig for transformasjonen jeg får være en del av, og blir "hentet" inn i/vist.

"Leksen" nå, er å stole på ditt eget hjerte, mer enn til hva andre sier - absolutt. Lytte, lytte, lytte, og finne motet til å stole på Deg. 

Om Shanti, Shanti, Shanti Om 
~ Torill 

Se gjerne denne: http://www.torills-lysarbeid.net/421904182/6961816/posting/det-er-ikke-noe-galt-med-verden-det-er-inne-i-meg-og-deg-alt-tar-form 

**************************************************************
TILLEGG TIL BLOGGEN FEBRUAR 2021
Hovedinnlegg står som det ble skrevet 9/2 2017

Jeg kan ikke lenger holde tilbake.... en hel verden er skremt og manipulert, av krefter som ikke har gode hensikter - så la meg bli enda tydeligere.

Som svar på spørsmål jeg hadde rundt alt jeg ser, og som også var selve grunnen til at jeg i 2009 ble oppfordret å dele, nettopp inn mot dette vi ser i dag, som jeg ble vist den gang -  Jeg ble oppfordret til å dele veien ut av lidelse og tegne ny skapelse

Dersom vi lytter til overlevende fra Holocaust, og hva som skjedde inn mot disse handlingene, vil vi se at det er det samme som utspiller seg i dag. I dag er det ikke jødene, men hele verdens befolkning. "Dette er over når alle er vaksinert", er det samme som "dere skal få en dusj før mat og kaffe". De samme som var med den gang, er også i førersetet nå. Og alt dette er ment å dytte oss alle hjem i våre indre hjerter, og søke svarene der. 

De som ikke følger presset, og som gjennkjenner dette, blir fremstilt som farlige, og må knebles, fordi de rokker ved narrativet. 

Jeg deler dette for å skape gjenkjennelsen, så vi sammen kan transformere dette inne i oss som masse, og nå endelig kan bli fri, verden over. 

I spørsmål rundt dette, og fordi det er så utfordrende å se alt dette, at spurte jeg en kveld: Hvorfor? Her er svaret

"De av dere som forteller om hva som "skjer", har oppdaget de lagrede emosjoner fra menneskehetens/deres fjerne fortid, for å forløse smerten og frykten inne i dere selv, som bærere av erindringen. Dere har alle vært der, fordi dere er ett ene. 

Dere presenterer alle deres tolkning - sinnets tolkning vil alltid peke ut - mens emosjonene skjer inne i den enkelte, og må derfor møtes der. Disse kan ikke løses utefor dere. Nå vil dere se, at å erindre hvem dere er, blir eneste sted å lete etter deres sanne svar - deres egne hjerter. Ikke fordi "de andre" er slem, men fordi hver enkelt av dere, alle, nå ønsker å komme hjem i deres hjerter, og leve hele dere - hjem i Kjærligheten dere alle er, som ett ene, i harmoni og balanse med hverandre.

De som dere kaller for "onde", har bare glemt sin opprinnelse, og lever i frykt. Det finnes ingen Gud og noe annet. Alt er denne skaperkraften i uttrykk som det dere tror eller frykter. Slik har dere nå en gyllen mulighet til å transformere en mørk fortid i menneskets historie, og komme hjem, sammen.

Ingenting av dette er statisk, men vil endres med bevisstheten og transformasjonen innei den som ser det sette. 

Det som tar form i dere, er også det som vil vekke dere, og ende marerittet. 

Fellen dere går i, er at dere tror det handler om dem og dere, og en krig oppstår - som bare vil blåse liv i ilden dere forsøker å slukke - fordi dere er ett ene. 

Så observere med kjærlighet begge/alle uttrykkene, og huske hva dere som enkeltmennesker og masse holder på med. 

Med fokus inne i dere selv, og på deres  egen frykt og følelser, vil dere litt etter litt gjenkjenne Gud i alt, og dere kan selv endelig hvile der. 

Observere, observere, observere, og føl hva det du ser, eller tror du ser, gjør med deg, og bli der - føle det til det ikke lenger er der. Bare slik kan dere hele dere selv fra drømmen dere har hatt. Bare slik kan dere bli fri og endelig våge å hvile i Gud i dere. 

Hva da med v.....?:

Tillate alle å ta sine valg. Observere Gud i dem, og takke for at du får være sammen med dem her i denne tiden. Elske de, og gjenkjenne dem - akkurat som jeg inviterer dere alle til å gjøre, i møte med de dere hevder er "de onde".

Dere har alle minner fra Holocaust i dere, fordi det ligger i generasjonene før dere. Mangen av de unge har også oppsøkt stedene for å se og føle alt dette, i transformasjonens tjeneste. 

Dere renser i dere, de rester dere har tatt med dere. Du kan godt si, at dere fortsetter den renselsen som de startet. Dere ferdigstiller den. 

Husk hvem dere er, samtidig som dere ser akten. Omfavne den, uten å delta, fordi dere gjenkjenner Gud i alt. Følge deres sanne hjerter i alt, og romme hverandre. Amen. 

Det eneste dere trenger, er ikke å delta - ikke på noen måte - annet enn å møte deres egne følelser i møte med hva enn som synes å oppstå. Det er her den store transformasjonen skjer."

I Kjærlighet
~ Torill 

***************************************************************************************************************
8/3 2022

Jeg kan ikke skrive alt jeg ser her - det er ikke meningen heller - men jeg vil belyse noe som kanskje vil føre til Kjærlighet for menneskene, uansett nasjonalitet, tilhørighet og rolle.

Slik jeg blir vist dette, er det etterkommere, og noen gjennlevende som var aktive da, etter Holocoust, og alt som hendte der, som i årevis har utøvd tilsvarende i landet som nå angripes - styrt fra en "overmakt", som folket har lidd under i mange år. 
Nå søkes disse etterkommerne og deres virke å tas ut, så historien ender her. 

I dag hadde Matt Khan en sending, som jeg føler sterkt for å dele her - for alle de involverte trenger vår kjærlighet og bønn nå. Alle. Både de som vil rense dette ut, folket på begge sider, og utøverne gjennom mange år, fra alle verdenshjørner. 

Let there be peace now. 
https://fb.watch/bDnv3X3M7L/  (Youtube kommer når den er lagt ut der)

 Amen ❤ Let it be so❤ And so it is❤
~ Torill

Kommentarer

02.11.2020 14:22

Torill

Nesten 4 år siden bloggen ble skrevet, har 2020 vist mange likhetstrekk med krigens dager, som jeg ble vist. "Fangeleiren" i eget hjem, og bedraget indoktrinert via Tv, media, skoler og politikere.

25.08.2018 11:07

Torill

Derfor er det viktig å dele alt an finner av bevissthet som er sann i en selv, legge igjen et "likes", dele, løfte frem, for å gjøre synlig. Det handler ikke om meg, meg, meg, men om OSS.