28. jul, 2021

Ytre fred og harmoni oppnås ved indre fred og harmoni

Jeg har delt 12 år, i blogg, det jeg har blitt guidet til, og som vil transformere alt som synes å ta form, til Kjærlighet. Jeg har hele tiden brukt eksempler fra vår samtid i hver bloggpost, nettopp for å vise eksempelet. Ytre fred og harmoni kan bare skje dersom indre fred og harmoni er opprettet. Før indre fred og harmoni er opprettet/sunket inn, vil menneske være i friksjon med verden der ute, og ville rette på den. Dette er å delta i en kamp, om enn for det beste, men det er fortsatt en kamp mot noe. 

Det jeg har søkt å belyse i bloggene mine, er nettopp å finne indre fred og harmoni, for bare da vil vi kunne gjenkjenne Gud i alt "der ute". Alt er Gud. Alt er Lyset. Jeg har skrevet utallige poster om dette, men vil trekke frem èn post, som virkelig belyser dette. 

http://www.torills-lysarbeid.net/421904182/4511794/posting/alt-er-kun-en-tanke

Det er nettopp derfor den indre oppdagelsen må skje først. Uten denne vil alt være en kamp mot "det ytre og de andre". Denne kampen vil bare forsterke det du kjemper imot, nettopp i fordømmelsen av det. 

Å oppdage våre intensjoners sanne underliggende drivkraft, er alfa&omega - enten forsterke, eller transformere i oppdagelsen. 

Så kjære deg - ytre fred og harmoni er ikke mulig uten først å ha funnet inn i indre fred og harmoni, og i det øyeblikket føler du ingen behov for å endre noe - bare gjennkjenne det. På denne måten vil ditt lys skinne over hele verden, i alle kroker, og innlemme alle og alt, fordi du har avslørt Lyset i alt i gjenkjennelsen inne i deg. 

Dess lengre bort fra sjelens opprinnelse noe beveger seg, dess mer Lys må til for å kunne forstrekke seg så langt fra opprinnelsen. 

Mange snakker om mørke på jorden.... Nei, det finnes bare Lys, som har kledd seg ut som mørke, for å vekke. Når oppvåkning har skjedd, opphører rollen som mørke, og vi kan alle endelig møtes som den vi i vår sanne natur er - Sjel. Amen

I kjærlighet, takknemlighet og glede
~ Torill

Takk til alle dere som tør å føle inn i møtet med alt 💔

(Ja, dette har vært ekstremt utfordrende også for meg som sterkt utviklet empat og seer, men svaret har gjennom alt jeg ser og har sett, aldri veket fra oppskriften som jeg har blitt guidet til å dele i bloggen. Derfor har jeg ikke delt det jeg ser her, men det som kommer til syne etter at det er transformert inne i meg.)